lauantai 27. joulukuuta 2014

Mitä sinä kadut?

On olemassa jokin korkeampi voima, joka määrää mitä sinä saat tehdä ja mitä sinä et saa tehdä!

Ja paskan marjat. Kotikasvatuksen käyneenä sinä eettisin ja moraalisin arvoin saat tehdä ihan just niin kuin sinusta tuntuu.

This is your life. Tämä on sinun elämä. Elätkö sinä elämääsi? Anna palaa, go for it. Tee sitä mikä tuntuu hyvältä.

Älä välitä muiden mieleipiteistä, luo itse omat mielipiteesi. Tarvittaessa voit vaihtaa niitä. Mielipide on mielipide, se ei ole sementtiin kirjoitettu, mielipiteitä voi vaihtaa.

Joku menneiden aikojen fiksu on sanonut, että “life is good if you know how to live it.” Eli elämä on kivaa kun tiedät kuinka elää sen.

Siis mitä helvettiä, et sinä mikään ennustaja ole. Jos sinulla on ennustajan lahjoja niin suosittelen ottamaan yhteyttä James Randiin, joka on luvannut miljoona dollaria sille, joka kykenee todistettavasti osoittamaan paranormaalin/paranormaaleja kykyjä.


Uskoakseni myös Suomessa mentalisti Pete Poskiparta on luvannut jotain, mutta tästä sinun tarvii olla tarkemmin yhteydessä.

Se päivä kun lopetat muiden miellyttämisen ja alat elämään omien tarpeiden ja halujen mukaan, on elämäsi paljon rikkaampaa.

Ja nyt en tarkoita että jollain tapaa olisit itsekäs, ei, vaan parempi itsetunto luo myös parempia ihmissuhteita ympärillesi.

Loppumetreillä ihminen kysyy itseltään ainakin nämä kolme kysymystä, lainaus Brendon Burchardilta: "did I live, did I love, did I matter"

Elinkö todella? Rakastinko? Merkitsinkö kenellekään?

Bronnie Waren tutkimus laittaa miettimään.

Hän toimi saattohoitajana ja haastatteli potilaita kysyen mikä heitä kaduttaa elämässä eniten?

Vastaukset olivat pysäyttäviä. Hän kokosi punaisena lankana viisi asiaa, joita ihmiset katuivat kuolinvuoteillaan.

1. Olisinpa elänyt kuten itse halusin, en niin kuin muut odottivat.
2. Olisinpa tehnyt vähemmän töitä
3. Olisinpa uskaltanut ilmaista tunteeni
4. Olisinpa pitänyt yhteyttä ystäviini
5. Olisinpa itseni antanut olla onnellisempi


Nyt en löydä kirjoituksestani mitään punaista lankaa, mutta toivon, että pysähdyt miettimään elämääsi, teetkö juuri nyt sitä mitä haluat tehdä? Peilaa vastauksiasi näihin edellä mainittuihin katumuksiin. 

Olen aina rakastanut Jim Rohnin sanontaa: "aika on paljon arvokkaampaa kuin raha, rahaa voit aina hankkia lisää, mutta aikaa et voi saada enempää"

Petri Rastas

Blogitekstisuositus

8 Totuutta Elämästä

Vuosi 2015 oli matkustamisen ja tutkimisen vuosi. Nyt on hyvä laatia hieman yhteenvetoa havainnoista matkan varrelta. 1. Teknologia on ke...