torstai 15. tammikuuta 2015

Hetkessä eläminen

Mitä sinulle kuuluu vuoteen 2015? Onko jo kaikki tavoitteet kirkastettu? Haluatko enemmän rikkautta ja rakkautta? Vietätkö enemmän aikaa ystävien ja sukulaisten kanssa?

12 ikimuistoista kuukautta mahtuu tähänkin vuoteen. Elä jokainen päivä niin kuin se olisi viimeinen. Välillä voi tuntua, että energia ei riitä, mutta purista vielä.

Hetkessä elämisen taito on merkittävä. Minun keino, jolla siirryn hetkeksi ajasta ikuisuuteen, on silloin, kun otan kitaran ja alan soittamaan.

Soitan paljon tuttuja jo ennestään tehtyjä teoksia, mutta myös välillä tulee luova hetki ja uuden synnyttäminen. Ihaninta on vain jammailla.

Tästä vuodesta tulee paras vuosi ikinä. Vaikka sinulla olisi juuri nyt huolia ja murheita, ratkaise ne ja anna tilaa ilolle ja onnellisuudelle!

Keskity elämään tässä hetkessä. Heitä älypuhelimet nurkkaan ja tietokoneet kiinni. Anna aikaa itsellesi ja luovuudellesi. Kuuntele sisintäsi ja ajatuksiasi. Poista häiriötekijät ja rentoudu.

Petri Rastas

Blogitekstisuositus

8 Totuutta Elämästä

Vuosi 2015 oli matkustamisen ja tutkimisen vuosi. Nyt on hyvä laatia hieman yhteenvetoa havainnoista matkan varrelta. 1. Teknologia on ke...