maanantai 24. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Kiitos ystävät kuluneesta vuodesta! On pikkuhiljaa aika laittaa pakettiin kulunut vuosi. Todettakoon että mennyt vuosi oli kaikin puolin aivan loistava. Tuli tehtyä paljon, mutta paljon jäi myös tekemättä, silti olen onnellinen, miksi? Syitä on monia. Uudella innolla kohti vuotta 2013, olkoon se kaikille menestyksen vuosi.

Kun asettaa tavoitteita, niitä on myös hyvä seurata aika ajoin. On tärkeää seurata edistymistä. Näin ollen voi tarkastella omaa toimintaansa, viekö se kohti päämäärää vai viekö se kauemmaksi sitä. Nyt jälkeenpäin kun katsoo vuosi sitten asettamiani tavoitteita, ei voi olla kuin iloinen, suurin osa tavoitteista tuli ylitettyä. Se ilman muuta jää kaihertamaan kun jotain jää saavuttamatta, silloin on hyvä pohtia mitä teki sen eteen jotta sen olisi saavuttanut ja mitä teki sen eteen että sitä ei saavuttanut. Oliko toiminta tarkoituksen mukaista vai oliko se vailla tarkoitusta? Suurin osa asetetuista tavoitteista tuli saavutettua vieläpä jopa ennen määräpäivää, siitä on oltava iloinen, mutta toki osa meni määräpäivän yli. Olen kiitollinen kaikista oppimiskokemuksista ja on hyvä tietää että suunta on oikea. Olen yhä enempi ja enempi vakuuttunut siitä että jokainen joka haluaa menestyä, tulee varmasti menestymään. Menestymiseen on olemassa yksinkertainen kaava ja sitä kaavaa noudattamalla varmuudella tulet menestymään. Hyvällä asenteella ja määrätietoisella toiminnalla syntyy tuloksia. Keskity tekemiseen. Jos et tiedä mitä teet ja minkä vuoksi teet, olet hukassa. Tutkiskele ja tarkastele itseäsi minne olet menossa. Haluan kannustaa sinua ystäväni tekemään ensi vuonna jotain sellaista jota et ole ennen uskaltanut tehdä, mutta kuitenkin ajatuksissasi salaa toivoisit että olisit jo sen tehnyt. Riko päivittäisiä rutiinejasi ja nosta standardejasi. Sinuun on luotu syntyessäsi menestyksen siemen, laita se kasvamaan ja saa mitä haluat.

Olen äärimmäisen kiitollinen kaikille lukijoille! Todella yllättynyt lukijoiden määrästä. Ennen kaikkea toivon että olet saanut itsellesi jotain ajatuksen siementä. Jotta jokainen päiväsi olisi ainutlaatuinen, ole kiitollinen tästä päivästä ja ajattele positiivisesti. Muista että positiivisuus synnyttää positiivisuutta. En voi kyllin korostaa kuinka hienoa elämä on! On oltava kiitollinen kaikesta. Kiitollisena tästä vuodesta matkataan kohti tulevaa vuotta!

Haluan sinulle ystäväni toivottaa oikein rauhallista joulua ja mahtavaa uutta vuotta 2013!

Petri RastasBlogitekstisuositus

8 Totuutta Elämästä

Vuosi 2015 oli matkustamisen ja tutkimisen vuosi. Nyt on hyvä laatia hieman yhteenvetoa havainnoista matkan varrelta. 1. Teknologia on ke...