tiistai 28. kesäkuuta 2016

Bisneksen ydin

Puoli tuntia jo tuijottanut tyhjää näyttöruutua edessäni. Ajatuksia on vaikka kuinka paljon, mutta niistä kiinnisaaminen onkin toinen juttu. Asiat mielessä sinkoilevat sinne tänne. Koko kesäkuu on ollut yhtä hulabaloota ja tekemistä riittää.


Bisneksessä tärkeitä juttuja ovat ihmiset, systeemi ja tuote. On tärkeää voida luottaa siihen tiimiin, jonka kanssa tekee töitä. Hyvä työilmapiiri luo positiivisuutta, joka heijastuu asiakkaisiin. Yritys rakentuu ihmisten varaan.


Systeemin pitää toimia. Mikäli homma ei kulje, kuluttaa se turhaa energiaa. Hyvin toimiva systeemi menee eteenpäin kuin juna. Yrityksessä on koko ajan tarkkailtava toimintatapoja, jotta niitä voidaan kehittää.


Ilman kehitystä, bisnes junnaa paikoillaan tai pahimmassa tapauksessa lähtee suuntaamaan kaakkoon.


Asiakkaat ostavat tuotteen. Tuote on oltava kiinnostava. Ilman asiakkaita ei ole bisnestä!


Täyttä höyryä eteenpäin!
Petri Rastas

1 kommentti:

  1. Great post. Very satisfactory and the very helpful blog commenting sites listing which you have published.platinum cookies allbud I really like it very much. please hold on to doing this great work. Thanks for sharing with us.

    VastaaPoista

Blogitekstisuositus

8 Totuutta Elämästä

Vuosi 2015 oli matkustamisen ja tutkimisen vuosi. Nyt on hyvä laatia hieman yhteenvetoa havainnoista matkan varrelta. 1. Teknologia on ke...