tiistai 10. syyskuuta 2013

Tuntemuksia

On ollut hiljaista kirjoittamisen saralla. Osittain siihen on vaikuttanut äärimmäisen kova keskittyminen tulevaan sunnuntain valmennukseen. Odotan innolla sitä. Materiaali on pientä hienosäätöä vaille kasassa. Uskon vahvasti, että jokainen osallistuja tulee saamaan sen kaiken tiedon mitä tarvitaan kuinka oma talous tuodaan sille tasolle jolle sen haluaa.

Blogini lukijamäärät ovat huimasti kasvaneet ja siksi tunnen piston sydämessäni, että pitäisi kirjoittaa enemmän, mutta jos aivot tuottaa vain tyhjää niin siitä on hankalaa repiä mitään irti. Kaikesta huolimatta vilpitön kiitos jokaiselle lukijalle. Kiitos sinulle, joka olet samaa mieltä ja kiitos myös sinulle, joka olet eri mieltä asioista.

Meillä jokaisella on omat kokemukset. Tarkoitan sitä, että me koemme jokainen eri tavalla mitä koemme. Vaikka kokisimme saman kokemuksen, on sillä eri merkitys sinulle. Tämä on yksi elämän rikkauksista, että voimme oppia kokemuksista. Niin omista kuin toisen kokemuksista. Mutta jotta oppisimme, on asioille luotava merkitys, sellainen joka on henkilökohtaisesti tärkeä ja merkityksellinen.

Se mikä on sinulle tärkeää, voi toiselle olla täysin merkityksetöntä ja päinvastoin. Mistä sitten tietää mikä on tärkeää? Se on oikein hyvä kysymys, johon löytyy varmasti mielipiteitä, mutta kiistatta se mikä on tärkeää, niin siihen sinä käytät aikasi, energiasi ja rahasi. Jos et ole varma oman elämäsi prioriteeteista, katso kalenteriasi edellisen neljän viikon ajalta niin huomaat mihin olet käyttänyt aikasi, katso sitten mihin olet käyttänyt rahasi viimeisen neljän viikon aikana niin alkaa prioriteetit hahmottua.

Yksi kaikkein tärkeimpiä asioita ihmiselämässä on tietoisuuden kehittäminen ja kasvattaminen.

Jim Rohnin sanoin: "Me tekisimme asioita paremmin, jos vain tiedettäisiin kuinka tehdä asioita paremmin."

Näihin sanoihin mukavaa päivän jatkoa!
Petri RastasBlogitekstisuositus

8 Totuutta Elämästä

Vuosi 2015 oli matkustamisen ja tutkimisen vuosi. Nyt on hyvä laatia hieman yhteenvetoa havainnoista matkan varrelta. 1. Teknologia on ke...