perjantai 16. toukokuuta 2014

Hyvää pöhinää ilmassa

Pitkän ja synkän talven jälkeen alkaa ilma kirkastua, päivä pitenee ja mikä parasta, lämmintä alkaa olla. Kyllä tämä Suomen talvi on vaan pitkä ja se tuntuu, kylmyys ja pimeys.

Kevään ehdoton yksi kohokohdista oli ystävieni julkaistun nettitv:n seuraaminen, komediasirkuksen Grand Tour. Parivaljakko taikurijonglööri Janne Mustonen ja koomikkotaikuri J-P Pirinen kulkivat euroopan halki reppureissaten ja kaduilla esiintyen, suosittelen katsomaan sarjan alusta loppuun.

Talvi on ankeeta ja masentavaa aikaa, energiavarannot käy säästöliekillä vaikka popsit lisäravinteita hevosen lailla, ei auta, tarvitsen aurinkoa. Tarvitsen lämpöä.

On jännä huomata kuinka keväällä energiataso nousee, vaikka muutoin vuorokaudessa käytettävä unen määrä laskee. Jännä paradoksi. Mistähän se johtuu, että kesällä unen tarve on vähemmän kuin talvella.

Kova keskittyminen on ollut kahden viikon kuluttua pidettävään Vaajakoski Unplugged -akustisen musiikin ja estradiviihteen festivaaliin. Tämä on ensimmäistä kertaa järjestettävä koko perheen tapahtuma ja parin viikon päästä nähdään lopputulos.

Tapahtuman jälkeen on hyvä laittaa asiat nippuun ja katsoa kuinka onnistuttiin. Olisi kiva luoda joka vuotuinen perinne, mutta katsotaan nyt kuitenkin ensin tämä läpi.

Iloista kesää!
Petri Rastas

http://vaajakoskiunplugged.com/Blogitekstisuositus

8 Totuutta Elämästä

Vuosi 2015 oli matkustamisen ja tutkimisen vuosi. Nyt on hyvä laatia hieman yhteenvetoa havainnoista matkan varrelta. 1. Teknologia on ke...