perjantai 6. helmikuuta 2015

Lähtö lähenee!

Lähdön hetki lähenee ja jännitys kasvaa miltei jopa sietämättömälle tasolle. Tänään olin viimeistä päivää töissä ja jotenkin salakavalasti totuus iski vasten kasvoja. Minä en tule maanantaiaamuna enää tänne.

Hyvä ystäväni toi aivan mahtavan läksiäislahjan, aitoa kotimaista salmiakkia, kiitos! Jes! Otan pussin mukaan lentokoneeseen ja tyhjennän sen matkalla, sillä en ole suinkaan varma voiko sitä viedä KenguruLandiaan. Mikäli olet katsonut TV:stä dokumenttisarjaa "Australian rajalla" niin voit ymmärtää, miten tarkat säännökset siellä on mitä saa tuoda maahan ja mitä ei.


Matkareitti kulkee Jyväskylä(Tikkakoski)-Helsinki-Singapore-Sydney-Melbourne, aikaa tähän menee pari vuorokautta, joten veikkaan että pussi on tyhjä jo ennen Singaporea.

Hyvä uutinen on myös se, että on paljon mahdollista saada vesi tänään kulkemaan kotia. Sen kanssa on ollut suunnattomasti harmia ja stressiä ennättääkö urakan saada valmiiksi ennen lähtöä. Vahvasti näyttää siltä, että onnistuu.

Enää en pidä vettä itsestäänselvyytenä, vaan olen kiitollinen jokaisesta pisarasta jonka saan hanan kautta käyttöön.


Kuvasta voi päätellä, että mikään aivan pikkujuttu se ei sitten loppupelissä ollutkaan, kuten aiemmin kirjoitin: http://www.petrirastas.com/2015/01/omakotitaloasujan-riemuja.html

Tällä hetkellä tuntemuksia on vaikea pukea sanoiksi, kerron vain sen, että jännittää, mutta samalla ihan sika mageeta hypätä tuntemattomaan. Usean vuoden kurinalaisesta ja tavoitteellisesta elämästä kohti seikkailua. Ääripäästä ääripäähän. 

Mahtavaa viikonloppua!
Petri Rastas

ps. lentoyhtiöltä tuli vielä muistutus:

Hello Petri,
It's only 10 days until you take off so it's time to check you have everything you need to ensure a hassle-free and pleasant journey.
Take time now to get all your travel details organised... then all you need to do is start looking forward to your upcoming trip!

Blogitekstisuositus

8 Totuutta Elämästä

Vuosi 2015 oli matkustamisen ja tutkimisen vuosi. Nyt on hyvä laatia hieman yhteenvetoa havainnoista matkan varrelta. 1. Teknologia on ke...